Small Apartments (2012)


Όταν ένας αδέξιος σκοτώνει καταλάθος τον σπιτονοικοκύρη του, πρέπει να κάνει τα πάντα για να κρύψει το πτώμα, μόνο και μόνο για να του αποσπάσουν την προσοχή η λαγνεία, ο θάνατος του αγαπημένου του αδελφού και ένα σωρό απροσάρμοστοι χαρακτήρες που τον οδηγούν σε ένα ταξίδι όπου η μοίρα τον περιμένει.



Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:12 Σεπτεμβρίου, 2013 (Αυστραλία)
Είδος Ταινίας:Κωμωδία, Έγκλημα, Δράμα
ΣκηνοθέτηςJonas Akerlund
Σενάριο:Chris Millis (novel), Chris Millis (screenplay)
Ηθοποιοί:Matt Lucas , James Caan , Juno Temple 
Διάρκεια:96'



The Pianist (2002)


Πολωνία, 1939. Ένας κορυφαίος πολωνοεβραίος πιανίστας βρίσκεται έγκλειστος στο γκέτο της Βαρσοβίας. Αποφεύγοντας, για καλή του τύχη, την μοιραία μεταφορά σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, κρύβεται στα ερείπια της βομβαρδισμένης πόλης και, χάρη στις προπολεμικές γνωριμίες του, σε μια ομάδα αντιστασιακών, αλλά κυρίως χάρη στη βοήθεια ενός μουσικόφιλου γερμανού αξιωματικού, κατορθώνει να επιβιώσει… 
 Σκηνοθεσία:Roman Polanski
Συγγραφείς:Ronald Harwood , Wladyslaw Szpilman
Ηθοποιοί:Adrien Brody, Thomas Kretschmann and Frank Finlay
Η βαθμολογία:8.5
Είδη:Βιογραφία | Δράμα |  Πολέμου| Ιστορία
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:19η Οκτωβρίου 2002 (Ελλάδα)
Διάρκεια:150 λεπτά


The Grand Heist (2012)


Ο Ντοκ Μου, είναι γιος ενός υπουργού και της παλακίδας του. Επειδή οι νόμοι κατά την περίοδο Τζοσεόν απαγόρευαν σε παράνομα παιδιά ευγενών να γίνονται αξιωματούχοι, ο Ντοκ Μου δουλεύει σαν βιβλιοπώλης. Εκείνη την εποχή επειδή ο πάγος θεωρούνταν ένα πολύτιμο αγαθο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η διαχείρηση του γίνονταν από την Βασιλική οικογένεια. Ο Τζο Μιονγκ Σου όμως, ένας πολύ ισχυρός ευγενής, θέλει τα αποκλειστικά δικαιώματα και το μονοπώλειο του πάγου αλλά μπροστά του, στέκονται εμπόδιο ο πατέρας του Ντοκ Μου και ο Ντονγκ Σου, ένας ειδικός φρουρός των Βασιλικών παγαποθηκών. Για να πετύχει τον στόχο του παγιδεύει και στέλνει στην εξορία τον πατέρα του Ντοκ Μου και τον Ντονγκ Σου. Ο Ντοκ Μου τότε μαζί με τον Ντονγκ Σου, αναλαμβάνει και σχηματίζει μια ομάδα με επαγγελματίες για να κλέψει τον πάγο και να βρει στοιχεία για την συνομωσία του Τζο Μιονγκ Σου
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:9, Αυγούστου, 2012 (Νότια Κορέα)




Είδος Ταινίας:Δράση, Κωμωδία, Ιστορική
Σκηνοθέτης:Joo-ho Kim
Σενάριο:Min-suk Kim
Ηθοποιοί:Tae-hyun Cha, Lee Chae-Young, Gil-dong Kim
Διάρκεια:121'


PROMETHEUS (2012)


Ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο σκηνοθέτης των ταινιών “Alien” και “Blade Runner”, επιστρέφει στο είδος που ο ίδιος καθιέρωσε. Με το ”Προμηθέας” δημιουργεί μια ρηξικέλευθη μυθολογία, στην οποία μια ομάδα εξερευνητών ανακαλύπτει στοιχεία για την προέλευση του ανθρώπινου είδους στη Γη. Τα στοιχεία αυτά τους οδηγούν σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι στα πιο σκοτεινά σημεία του σύμπαντος, όπου θα χρειαστεί να διεξάγουν έναν τρομακτικό αγώνα για να σώσουν το μέλλον της ανθρώπινης φυλής.
Σκηνοθεσία:Ridley Scott
Συγγραφείς:Jon Spaihts, Damon Lindelof
Ηθοποιοί:Noomi Rapace, Logan Marshall-Green and Michael Fassbender
Η βαθμολογία:7.8
Είδη:δράση,τρόμου,θρίλερ,περιπέτεια,φαντασίας
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:5 Ιουνίου του 2012 (Ελλάδα)
Διάρκεια:124 λεπτά

Scooby-Doo! (1998-2012)


Scooby-Doo On Zombie Island (1998)

Ετοιμαστείτε για νεές συγκινήσεις στην ολοκαίνουργια μεγάλου μήκους ταινία του Scooby-Doo. O
Scooby-Doo, ο Σάγκι, η Βέλμα, η Δάφνη και Φρεντ ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια ακόμα φορά
για να λύσουν ένα ακόμα τρομαχτικό μυστήριο.Η ομάδα “του ουρλιαχτού” πηγαίνει σε ένα στοιχειωμένο νησί για να ερευνήσει για το φάντασμα του Πειρατή Φεγγαροσημάδη. Τελικά όμως αποδεικνύεται ότι το τρομαχτικό πνεύμα δεν είναι το μοναδικό ανατριχιαστικό πνεύμα στο νησί. Η παρέα έρχεται αντιμέτωπη με τρομαχτικά φαντάσματα και ζόμπι …και για πρώτη φορά αυτά τα πνεύματα μοιάζουν να είναι πραγματικά αληθινά. Και μόλις τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ανατριχιαστικά, ο Scooby και ο Σάγκι σώζουν την κατάσταση με μια μικρή βοήθεια από το υπερπέραν.Η ταινία O SCOOBY-DOO ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ είναι η πιο ξεκαρδιστική περιπέτεια όλων των εποχών με ισόποσες δόσεις γέλιου, μουσικής, περιπέτειας και τρόμου! 
Είδος Ταινίας:Κινούμενα σχέδια | Περιπέτεια | Κωμωδία     
Πρεμιέρα:22 Σεπ. 1998 (USA)
Σκηνοθέτης:Hiroshi Aoyama, Kazumi Fukushima
Σενάριο:Davis Doi (story), Glenn Leopold (story)
Ηθοποιοί:Scott Innes, Billy West and Mary Kay Bergman





Scooby Doo in Where's My Mummy? (2005)


Aρχαιολόγος στο επάγγελμα και δαιμόνια ιδιωτική ντετέκτιβ, η Βίλμα βρίσκεται στην Αίγυπτο για την επίσημη τελετή της αποκαθήλωσης της Σφίγγας, ενός μυθικού πλάσματος με κεφάλι άνδρα και σώμα λιονταριού, μόνο που ξαφνικά ανακαλύπτει τον τάφο της βασίλισσας Κλεοπάτρας! Όμως δώστε προσοχή στην κατάρα του Φαραώ: «Ο Νείλος θα στερέψει, η έρημος θα κατακλύσει τα πάντα και όσοι τολμήσουν να ανοίξουν τον τάφο θα μεταμορφωθούν σε... πέτρα!».Βέβαια αυτές οι φήμες δεν είναι αρκετές για να εμποδίσουν τον Σκούμπι Ντου και τα μέλη της εταιρίας «Μυστήριο Α.Ε.» να μπουν στον τάφο και να ανακαλύψουν ένα τρομακτικό μυστικό... έναν στρατό καταραμένων νεκρών! Έτσι, βολευτείτε όσο πιο αναπαυτικά γίνεται στον δικό σας... θάλαμο και απολαύστε την πιο συναρπαστική περιπέτεια με ήρωα τον δαιμόνιο σκύλο! 
Είδος Ταινίας:Κινούμενα σχέδια|Περιπέτεια|Κωμωδία     
Πρεμιέρα:14, Φεβρουαρίου, 2006 (Ουγγαρία)
Σκηνοθέτης:Joe Sichta
Σενάριο:Joseph Barbera (characters), William Hanna
Ηθοποιοί:Frank Welker, Casey Kasem and Mindy Cohn
Διάρκεια:75'





Scooby-Doo! Pirates Ahoy!  (2006)



Εξιχνιάστε 3 μυστήρια στις ανοιχτές θάλασσες με το Scooby-Doo και την παρέα της Μυστήριο A.E! Βυθιστείτε στην περιπέτεια με τους θαλασσόλυκους Scooby-Doo και τα μέλη της Μυστήριο Α.Ε. όταν συγκρούονται με ένα μυστηριώδες πλοίο και προσπαθούν να ανακαλύψουν τα ίχνη από ένα εξαφανισμένο πλήρωμα στο Το Μαγεμένο Κάστρο! Μετά, οι Σάγκι και Scooby-Doo πιάνονται αιχμάλωτοι του Πειρατή Κοκκινογένη στο Το Πλοίο-Φάντασμα. Ζόινκς!
Εάν η υπόθεση δε λυθεί σύντομα, κάποιος θα περπατήσει στη σανίδα! Και όταν ο Scooby και οι φίλοι του χάνονται σε ένα βάλτο, συναντάνε τους Χάρλεμ Γκλόουμπτροτερς και τον Πειρατή Κοκκινογένη – ξανά – και μπλέκονται σε μια περιπέτεια που αξίζει όσα ένα σεντούκι γεμάτο Σκούμπι-Ντου σνακς!
Είδος Ταινίας:Κινούμενα σχέδια|Περιπέτεια|Κωμωδία|Οικογενειακή    
Πρεμιέρα:16 Σεπτεμβρίου, 2006 (USA)
Σκηνοθέτης:Chuck Sheetz
Σενάριο:Margaret M. Dean, Jed Elinoff
Ηθοποιοί:Dan Castellaneta, Mindy Cohn, Tim Conway 
Διάρκεια:80'




Scooby-Doo and the Goblin King (2008)


Για να αντιμετωπίσεις το Βασιλιά Καλικάντζαρο, χρειάζεται θάρρος. Άρα ο Scooby-Doo και ο Σάγκι δεν έχουν καμία ελπίδα! Ο Φανταστικός Κρούντσκι, ένας ξεπεσμένος ταχυδακτυλουργός, κλέβει την μαγική λάμψη από την Πριγκίπισσα Νεραϊδοιτιά και ο Scooby-Doo με τον Σάγκυ πρέπει να τον σταματήσουν, αλλιώς όλοι θα μεταμορφωθούν σε απαίσια τέρατα. Οι φίλοι μας επιβιβάζονται στον Σιδηρόδρομο του Αντεροβγάλτη και μπαίνουν στο φανταστικό κόσμο του Χαλογουίν για να πάρουν το Μαγικό Σκήπτρο από τον Βασιλιά Kαλικάντζαρο πριν τα μεσάνυχτα.
Στην διαδρομή, θα συναντήσουν τον θρυλικό Ακέφαλο Καβαλάρη, τον φιλικό Τζάκ Ο’ Λάντερν και ένα σκουπόξυλο που θα τους “στείλει στην άλλη ζωή”!
Είδος Ταινίας:Κινούμενα σχέδια|Περιπέτεια|Κωμωδία|Οικογενειακή    
Πρεμιέρα:23η Σεπτεμβρίου 2008 (USA)
Σκηνοθέτης:Joe Sichta
Σενάριο:Joe Sichta
Ηθοποιοί:Frank Welker, Casey Kasem and Grey DeLisle 
Διάρκεια:75'





Scooby-Doo! Legend of the Phantosaur (2011)



Μια απόδραση για ξεκούραση σε ένα spa εξελίσσεται σε προϊστορικό πανικό όταν ο Scooby-Doo και οι φίλοι του ανακαλύπτουν τον τρομερό Φαντόσαυρο, ένα αρχαίο μύθο που έρχεται στη ζωή για να προστατεύσει κρυμμένους θησαυρούς που βρίσκονται θαμμένοι σε μυστικές εγκαταλελειμμένες σπηλιές. Αλλά αυτός ο τρομερό-σαυρος δεν έχει καμία τύχη απέναντι στο Σάγκι (με τη φωνή του Μάθιου Λίλαρντ που επίσης πρωταγωνίστησε στις κινηματογραφικές ταινίες του Scooby-Doo), ο οποίος ανακαλύπτει τον ήρωα μέσα του με τη βοήθεια ενός υπνωτιστή.
Μήπως κατάφερε να γίνει πιο ηρωικός και λιγότερο πεινασμένος;
Είδος Ταινίας: Κινούμενα σχέδια|Περιπέτεια|Κωμωδία|Οικογενειακή 
Writer: Douglas Langdale
Ηθοποιοί: Frank Welker, Mindy Cohn and Grey DeLisle
Διάρκεια: 75' Λεπτά





Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon (2012)


Η αγαπημένη σε όλους μας ομάδα γνωρίζει τον ηθοποιό, που υποδυόταν τον ήρωα κόμικ βιβλίων, Μπλε Γεράκι! Έχοντας χάσει τη δόξα που είχε κάποτε και όντας πλέον στο περιθώριο, εκείνος ορκίζεται εκδίκηση... Σύντομα, ο αιώνιος ανταγωνιστής του πραγματικού ήρωα κόμικ, Μπλε Γεράκι, κ. Χάιντ εμφανίζεται, σπέρνοντας τον πανικό
Είδος Ταινίας:Κινούμενα σχέδια|Περιπέτεια|Κωμωδία|Οικογενειακή    
Πρεμιέρα:15 Δεκεμβρίου, 2012 (USA)
Σκηνοθέτης:Michael Goguen
Σενάριο:Michael Ryan
Ηθοποιοί:Frank Welker, Grey DeLisle, Matthew Lillard
Διάρκεια:78'




23 Minutes to Sunrise (2012)



Λένε πως η πιο σκοτεινή ώρα είναι όταν ξημερώνει. Στο εστιατόριο Sunrise είναι πράγματι πολύ "σκοτεινά". Τέσσερα ζευγάρια συναντώνται σ' ένα εστιατόριο που δουλεύει επί 24ωρου βάσεως στη μέση του πουθενά, έχοντας μέσα του το κάθε ζευγάρι μυστικά, τα οποία κρύβει πολύ καλά στο πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω. 


Είδος Ταινίας:Δράμα|Φαντασία  
Πρεμιέρα:19 Μάρτη 2013 (USA)
Σκηνοθέτης:Jay Kanzler
Σενάριο:Jay Kanzler (screenplay), Patrick Pinkston
Ηθοποιοί:Eric Roberts, Nia Peeples, Bob Zany 
Διάρκεια:78'

Paul (2011)

Paul (2011)
Δύο σπασίκλες, φανατικοί των κόμικ από τη Βρετανία ταξιδεύουν στις ΗΠΑ με σκοπό να συναντήσουν εξωγήινους, και ενώ βρίσκονται έξω από την περιβόητη περιοχή 51. Εκεί, θα πέσουν πάνω σε έναν εξωγήινο που μόλις δραπέτευσε από την στρατιωτική βάση και μαζί θα βρεθούν κυνηγημένοι από πράκτορες και..


Είδος Ταινίας: φαντασίας, κωμωδία
Ηθοποιοί: Simon Pegg, Nick Frost, Seth Rogen
Διάρκεια: 104' λεπτά


American Pie Collection (1999-2012)

American Pie Collection (1999-2012)Ευχάριστη νεανική κωμωδία στο ύφος του "Γρανίτα από Λεμόνι" ή του "Porky's", που εστιάζει ακόμα μία φορά στα εφηβικά σεξουαλικά ξυπνήματα, γαρνιρισμένα με (αμερικανικών προδιαγραφών) προβληματισμούς της ηλικίας και με μαθητικές πλάκες. Εχει κάποιες νόστιμες κωμικές ρουτίνες (για παράδειγμα, ο πατέρας που μπαίνει στο χώρο απρόσκλητος και ανυποψίαστος όποτε ο γιος του ετοιμάζεται να αυνανιστεί), δεν είναι χυδαία όπως το "Κάτι τρέχει με τη Μαίρη", ούτε εντελώς αδιάφορη, παράλληλα όμως δεν είναι και η ταινία που συστήνει κανείς ανεπιφύλακτα, ιδίως εάν ο αποδέκτης έχει απομακρυνθεί ηλικιακά και ως νοοτροπία από τα θρανία.






American Pie
Τέσσερις φίλοι, μαθητές λυκείου, βάζουν στόχο να μην είναι παρθένοι όταν περάσουν στο κολέγιο και αποφασίζουν να "το κάνουν" με κάθε τίμημα, τη βραδιά του χορού των αποφοίτων.

American Pie 2 ( part1 - part2 ) Kωδικός --> teniesonline.ucoz.com <--
Τελειώνοντας το πρώτο έτος στο κολέγιο, οι τέσσερις φίλοι ξεκινούν παρέα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, κατά τη διάρκεια των οποίων θα προσπαθήσουν να κάνουν -τι άλλο;- σεξ.


American Pie 3
Η ιστορία συνεχίζεται! Λίγα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους και η τρομερή παρέα του American Pie ξανασμίγει. Ο Τζιμ και η Μισέλ παντρεύονται! Όμως, στη διάρκεια των προετοιμασιών του γάμου τους, μπαίνουν σε μια σειρά απο πικάντικες σεξουαλικές περιπέτειες..

American Pie 4
Ο Ματ, ο μικρότερος αδελφός του Στίφλερ, πηγαίνει σε θερινή κατασκήνωση. Ερωτεύεται την Ελίζ, μια κοπέλα της τοπικής μπάντας και μπλέκει σε διάφορες κωμικές περιπέτειες.

American Pie 5
Όταν ο Έρικ Στίφλερ συνειδητοποεί πως είναι το μόνο μέλος της οικογένειας Στίφλερ που θα αποφοιτήσει από το λύκειο ως παρθένος, αποφασίζει να φανεί αντάξιος της ένδοξης κληρονομιάς του. Μετά από τις καλοπροαίρετες συμβουλές του πατέρα του Τζίμ, ο Έρικ θα δοκιμάσει την τύχη του στο διαβόητο "Μαραθώνιο Γυμνιστών"

American Pie 6
Μετά το naked mile έρχεται το beta house Ο Ερικ ο Ράιαν και ο Κουζ είναι πρωτοετής στο κολέγιο. Μπαίνουν στη αδελφότητα Βετα Ηouse με αρχηγό ποιον άλλον από τον θρυλικό Ντουάιτ Στίφλερ. Όλα δείχνουν ότι θα περάσουν τέλεια, πολλές γυναίκες και άφθονο αλκοόλ.

American Pie 7. the book of love
Δέκα χρόνια μετά την πρώτη ταινία American Pie, τρείς νέες άμοιρες παρθένες ανακαλύπτουν τη Βίβλος κρυμμένη στη βιβλιοθήκη του σχολείου στο East Great Falls High. Δυστυχώς για αυτές, το βιβλίο είναι κατεστραμμένο, και με την ελλιπή παροχή συμβουλών, η Βίβλος τους οδηγεί σε ένα ξεκαρδιστικό ταξίδι να χάσουν την παρθενιά τους.

AMERICAN REUNION
Στην κωμωδία AMERICAN REUNION, όλοι οι χαρακτήρες του American Pie που συναντήσαμε πριν από μια δεκαετία και βάλε, επιστρέφουν στο Ανατολικό Great Falls για την σχολική τους επανένωση. Στο από καιρό πολυαναμενόμενο Σαββατοκύριακο, θα ανακαλύψουν τι άλλαξε, ποιός δεν άλλαξε και πως ο χρόνος και απόσταση δεν μπόρεσαν να σπάσουν τους δεσμούς φιλίας.

A Resurrection (2013)


Η Τζέσι είναι μια σύμβουλος ψυχολόγος που προσπαθεί να βοηθήσει έναν μαθητή σχολείου, ο οποίος είναι πεπεισμένος πως ο αδελφός του έχει επιστρέψει από τους νεκρούς κι αποζητά εκδίκηση από όλους τους μαθητές που είχαν σχέση με τον θάνατο του. Η νύχτα που έρχεται θα είναι μεγάλη.


Είδος Ταινίας:Τρόμου   
Πρεμιέρα:22, Μαρτίου, 2013 (ΗΠΑ)
Σκηνοθέτης:Matt Orlando
Σενάριο:Matt Orlando
Ηθοποιοί:Mischa Barton, Devon Sawa, Michael Clarke Duncan 
Διάρκεια:90'




The Dinosaur Project 2012


Υπόθεση:Ο κόσμος πίστευε ότι οι δεινόσαυροι είχαν εξαφανιστεί... Ετοιμαστείτε για μια ανατριχιαστική βόλτα στην καρδιά της ζούγκλας του Κονγκό, όπου μια εξερευνητική αποστολή, με την συνοδεία ενός κινηματογραφικού συνεργείου, ανακαλύπτει ότι τα πλάσματα που θεωρούσαμε εξαφανισμένα εδώ και 65 εκατομμύρια χρόνια είναι κάτι παραπάνω από ζωντανά. Μετά την εξαφάνιση μιας αποστολής, με επικεφαλής τον διάσημο εξερευνητή Τζόναθαν Μάρτσαντ, δυο ψαράδες από το Κονγκό ανακαλύπτουν ένα σακίδιο σε ένα ποτάμι. Στο εσωτερικό του υπάρχουν κασέτες και σκληροί δίσκοι, με περισσότερες από 100 ώρες φιλμ. Το υλικό αφηγείται την ιστορία της εξαφάνισης της αποστολής... Μαζί με ένα τηλεοπτικό συνεργείο και κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, η εξερευνητική ομάδα από την Βρετανική Κρυπροζωολογική Εταιρεία είχε ξεκινήσει, για να εντοπίσει το Mokele Mbembe, ένα μυθικό τέρας που θεωρείται ότι κατάγεται από τους δεινοσαύρους – η απάντηση της Αφρικής στο τέρας του Λοχ Νες. Η αποστολή θα τελειώσει πριν καλά καλά ξεκινήσει, όταν το ελικόπτερο που τους μεταφέρει στο Κονγκό, θα συντριβεί στην καρδιά της κονγκολέζικης ζούγκλας. Αυτό που ακολουθεί είναι μια περιπέτεια για γερά νεύρα που θα μας γνωρίσει μυστηριώδη μέρη και προϊστορικά πλάσματα, άλλα άκακα και άλλα επικίνδυνα και μοχθηρά.



Είδος ταινίας: Adventure | Sci-Fi
Βαθμολογία: 4.5/10 (1,525)
Σκηνοθεσία: Sid Bennett
Σενάριο: Sid Bennett, Jay Basu, Sid Bennett, Tom Pridham
Ηθοποιοί: Natasha Loring, Matt Kane, Richard Dillane, Peter Brooke
Πρεμιέρα (GR): 01/11/12
Χώρα παραγωγής: UK

Captain America The First Avenger 2011


Υπόθεση:Έτος 1941. Ένας ασθενικός στρατιώτης, ο Στιβ Ρότζερς, έπειτα από απανωτές απορρίψεις του από τον Αμερικανικό Στρατό, δέχεται να συμμετάσχει εθελοντικά σε ένα πιλοτικό, πειραματικό σχέδιο των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων που στόχο έχει να δημιουργηθεί ένας Υπερ-Στρατιώτης. Όταν Ναζί κάνουν την εμφάνισή τους και απειλούν την υφιστάμενη τάξη πραγμάτων, ο Ρότζερς καλείται να αναλάβει το ρόλο του Captain America, του Πρώτου Εκδικητή και να σώσει τον κόσμο, έχοντας συνεργάτες του, τον παιδικό του φίλο Μπάκι Μπαρνς, την Πέγκι Κάρτερ και το Συνταγματάρχη Τσέστερ Φίλιπς, στον αγώνα του ενάντια στη σατανική οργάνωση HYDRA, της οποίας ηγείται ο Red Skull.





Είδος ταινίας: Action | Adventure
Βαθμολογία: 6.8/10 (202,858)
Σκηνοθεσία: Joe Johnston
Σενάριο: Christopher Markus, Stephen McFeely, Joe Simon, Jack Kirby
Ηθοποιοί: Chris Evans, Hayley Atwell, Sebastian Stan, Tommy Lee Jones
Πρεμιέρα (US): 22/07/11
Πρεμιέρα (GR): 01/09/11
Χώρα παραγωγής: USA


Battle Los Angeles 2011


Υπόθεση:Οι εξωγήινοι εισβάλουν στο Λος Άντζελες. Μια ομάδα κομάντο πρωτοστατεί στην αντιμετώπιση τους. Τον Φεβρουάριο του 1942 οι Αμερικάνικες Δυνάμεις είχαν αναλάβει την αναγνώριση αγνώστων αντικειμένων που πετούσαν πάνω από το Λος Άντζελες. Τώρα, σχεδόν 70 χρόνια αργότερα,οι εξωγήινοι εισβολείς έχουν επιστρέψει.

Είδος ταινίας: Sci-Fi
Βαθμολογία: 2.1/10 (3,481)
Σκηνοθεσία: Mark Atkins
Σενάριο: Mark Atkins
Ηθοποιοί: Nia Peeples, Kel Mitchell, Theresa June Tao, Dylan Vox
Πρεμιέρα (US): 22/02/11
Χώρα παραγωγής: USA

10000 BC /10.000 Π.Χ 2008


ΠΕΡΙΛΗΨΗ :Υπήρχε μια περίοδος κατά την οποία ο άνθρωπος και το αγρίμι δεν είχαν πολλές διαφορές. Μια εποχή όπου βασίλευαν τα μεγαθήρια και ο αγώνας για την επιβίωση του πιο ισχυρού. Μια εποχή όπου δημιουργήθηκαν οι πρώτες ιδέες και αξίες για την ανθρωπότητα. Αυτή ήταν η κατάσταση 10.000 χρόνια π.Χ. Ο σκηνοθέτης των blockbuster "Independence Day" και "The Day After Tomorrow", Ρόλαντ Έμεριχ, καταπιάνεται, αυτή τη φορά, όχι με καταστάσεις που προμηνύουν παγκόσμια καταστροφή, αλλά με την αρχή του κόσμου και της δημιουργίας του ανθρώπινου πολιτισμού. Ακολουθεί ένα νεαρό κυνηγό, στην προσπάθειά του να οδηγήσει ένα στρατό μέσα από την έρημο. Στο δρόμο του έρχεται αντιμέτωπος με προϊστορικά πλάσματα και συναντάει μια γυναίκα, η οποία θα σταθεί στο πλευρό του. Ο σκηνοθέτης μας υπόσχεται μια υπερπαραγωγή με εικόνες και ειδικά εφέ που μαγεύουν και μας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο άγνωστο και τρομαχτικό.

Είδος ταινίας: Adventure
Βαθμολογία: 4.9/10 (65,788)
Σκηνοθεσία: Roland Emmerich
Σενάριο: Roland Emmerich, Harald Kloser
Ηθοποιοί: Steven Strait, Camilla Belle, Cliff Curtis, Joel Virgel
Πρεμιέρα (US): 07/03/08
Πρεμιέρα (GR): 13/03/08
Χώρα παραγωγής: USA

Priest 2011


ΠΕΡΙΛΗΨΗ Μετά από αιώνες βίαιων πολέμων, η ανθρωπότητα έχει καταφέρει να νικήσει το μεγαλύτερο εχθρό της, τα βαμπίρ, και να τα περιορίσει σε απομακρυσμένες περιοχές.Οι άνθρωποι ζουν καταπιεσμένοι από την εκκλησία και οι Ιερείς πολεμιστές που βοήθησαν να τελειώσει ο πόλεμος ζουν τώρα παραγκωνισμένοι από όλους. Όταν ένα δεκαοχτάχρονο κορίτσι απάγεται από μια ομάδα βαμπίρ, ο Ιερέας θείος της (Πολ Μπέτανι) αποφασίζει να αντιταχθεί στις εντολές της εκκλησίας και να την αναζητήσει. Στην προσπάθειά του αυτή θα τον βοηθήσουν ένας ευέξαπτος νεαρός σερίφης (Καμ Τζιγκάντετ) και μια Ιέρεια (Μάγκι Κιου) που κατέχει εξωπραγματικές μαχητικές ικανότητες.


The Wizards Return: Alex Vs Alex (2013)


Οι οικογένεια Ρούσο και οι φίλοι τους κατευθύνονται στην Τοσκάνη στην Ιταλία για να συναντήσουν τους καιρό χαμένους συγγενείς τους, αλλά όταν η Άλεξ προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από μια φαινομενικά ανέμελη μάγισσα, ακούσια κάνει ένα ξόρκι που δημιουργεί μια Καλή Άλεξ και μια Κακιά Άλεξ. Όταν η Κακιά Άλεξ εμπλέκεται στο σχέδιο ενός γοητευτικού νέου μάγου που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο, η Καλή Άλεξ πρέπει να βρει ένα τρόπο να σώσει την οικογένειά της και την ανθρωπότητα, το οποίο οδηγεί σε μια μνημειώδη μονομαχία μεταξύ των δύο εκδοχών του εαυτού της και όλα αυτά στην κορυφή του Πύργου της Πίζας.







Είδος Ταινίας:Περιπέτεια, Κωμωδία, Δράμα 
Πρεμιέρα:15 του Μάρτη του 2013 (USA)
Σκηνοθέτης:Victor Gonzalez
Σενάριο:Daniel Berendsen, Vince Cheung
Ηθοποιοί:Selena Gomez, Jake T. Austin, Jennifer Stone  
Διάρκεια:60'



Straight A's (2013)


Πιεσμένος από τις σκέψεις και το πνεύμα της αποθανόντος μητέρας του, ο Σκοτ, ένας ασταθής ψυχολογικά άντρας, επιστρέφει στο πατρικό του με την ελπίδα να επανορθώσει για τις καταστάσεις του παρελθόντος. Δυστυχώς όμως, η γυναίκα του αδερφού του, Κάθριν, η οποία είναι κι ο νεανικός έρωτας του από το σχολείο, θα βρεθεί μπροστά του. Η συνάντησή τους θα προκαλέσει σεξουαλικές εντάσεις, ανησυχίες, αλλά και ευθυμία. Όλα αυτά θα τους οδηγήσουν σε αρχικά τεταμένες σχέσεις, έπειτα στην καταστροφή τους και τέλος θα τα χτίσουν όλα απ' την αρχή.








Είδος Ταινίας:Κωμωδία | Δράμα 
Πρεμιέρα:Ιούνιος 2013 (Ολλανδία) 
Σκηνοθέτης:James Cox
Σενάριο:Dave Cole, David Cole (screenplay)
Ηθοποιοί:Ryan Phillippe, Anna Paquin, Luke Wilson 
Διάρκεια:88'

Dark Feed 2013


Τα μέλη ενός κινηματογραφικού συνεργείου, πηγαίνουν σε ένα εγκαταλελειμμένο ψυχιατρικό νοσοκομείο, με σκοτεινό παρελθόν, προκειμένου να γυρίσουν μία - χαμηλού κόστους - ταινία τρόμου.


Είδος Ταινίας:τρόμου
Πρεμιέρα:18 Μάρτη, 2013 (USA)
Σκηνοθέτης:Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen
Σενάριο:Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen
Ηθοποιοί:Evalena Marie, Michael Reed, Michael Scott Allen 
Διάρκεια:86'


The Devil's in the Details (2013)

O δικηγόρος Robert Stern μόλις και μετά βίας μπορεί να πιστέψει στα μάτια του όταν συναντιέται με έναν μυστηριώδη πελάτη ο οποίος τον κάλεσε σε ένα βιομηχανικό πάρκο... διότι ο μυστηριώδης πελάτης είναι ένα μικρό αγόρι με μια χρόνια ασθένεια που επιμένει ότι ήταν ένας δολοφόνος σε μια προηγούμενη ζωή...απο εκεί και πέρα τρομερά πράγματα θα συμβούν.
Είδος Ταινίας:Θρίλερ    
Πρεμιέρα:12 Μαρ 2013 (USA)
Σκηνοθέτης:Waymon Boone
Σενάριο:Waymon Boone
Ηθοποιοί:Ray Liotta, Emilio Rivera, Joel Mathews 
Διάρκεια:100'





The X-Files (TV Series 1993–2002)



Στην ειδική πράκτορα Dana Scully, που είναι γιατρός και δασκάλα της  Ακαδημίας FBI στη Βιρτζίνια και στον πράκτορα Fox Mulder, τους ανατίθεται να  διαλευκάνουν μαζί το μυστήριο The X Files, το οποίο συνδέεται με παραφυσικά φαινόμενα, περιπτώσεις βαμπιρισμού και λυκανθρώπων, γενετικές μεταλλάξεις και αποδείξεις απαγωγής από εξωγήινους ...Ο Mulder πιστεύει στους εξωγήινους και προσπαθεί να πείσει την Scully, πως όλες οι καταστάσεις δεν επιδέχονται πάντα λογική εξήγηση. Σταδιακά, η αρχική δυσπιστία εξελίσσεται σε φιλία, και λίγο αργότερα, σε ένα βαθύτερο νόημα.


Είδος Ταινίας:Δράμα|Mystery|Sci-Fi
Σκηνοθέτης:Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Σενάριο:Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Ηθοποιοί:Χριστόφορος Παπακαλιάτης,Μαρίνα Καλογήρου,Μάρω Κοντού,Γιώργος Κωνσταντίνου

Διάρκεια:45'




passcode=κωδικος προσβασης :online-filmer


Season 1 x23
Season 2 x25
Season 3 x24
Season 4 x24
Season 5 x20
Season 6 x22
Season 7 x22
Season 8 x21
Season 9 x19




English Vinglish (2012)



Χρήμα, δόξα και η γνώση της αγγλικής γλώσσας: στην Ινδία, οι τρεις αυτοί παράγοντες παίζουν τεράστιο ρόλο στο πώς η κοινωνία κρίνει ένα άτομο. Το "English Vinglish" είναι η ιστορία μιας γυναίκας που δεν ξέρει αγγλικά και αισθάνεται ανασφαλής με την οικογένεια και την κοινωνία στο σύνολό της. Η ταινία είναι ένα ανάλαφρο αλλά και συγκινητικό ταξίδι μεταμόρφωσης της Shashi. Οι περιστάσεις την κάνουν αποφασιστική για να ξεπεράσει αυτή την ανασφάλεια, να μάθει την γλώσσα, και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση στον κόσμο με αυτοπεποίθηση και πίστη.





Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:5 Οκτώβρη 2012 (Ινδία)
Είδος Ταινίας:Δράμα,Κωμωδία,Οικογενειακή
Σκηνοθέτης:Gauri Shinde
Σενάριο:Gauri Shinde
Ηθοποιοί:Sridevi, Adil Hussain, Mehdi Nebbou, Priya Anand  
Διάρκεια:134'




TRAILER


VikingS (2013 - 2014)


H σειρά " Vikings ", είναι μια επερχόμενη ιστορική δραματική σειρά που δημιουργήθηκε

από τον Michael Hirst, για το Αμερικάνικο κανάλι MGM, που κυρίως προβαλει ιστορικές ταινίες και σειρές.
Η σειρά είναι γυρισμένη στην Ιρλανδία και είναι εμπνευσμένη από το ιστορικό έπος του Viking βασιλιά Ragnar Lothbrok
Ένας από τους πιο δημοφιλής Νορβηγούς ήρωες, ο Ragnar Lothbrok, Viking, Βασιλιάς και διοικητής!
Η σειρά ακόμη αναφέρεται και "μπαίνει" στη μάστιγα της Γαλλίας και της Αγγλίας. Ακόμη, η σειρά "εισβάλει" στην ιστορία του επικού αλλά και βίαιου κόσμου των ισχυρών Norsemen οι οποίοι εισέβαλαν και διαπραγματεύονταν κατά τη διάρκεια του μεσαίωνα.
Τα κατορθώματα του Ragnar Lothbrok, τον ανάγουν σε μια ιστορική φυσιογνωμία,
και τα έπη του συναρπαστικού μας Viking και του στρατού του,
καθώς και όλης της οικογένειας 
του Ragnar Lothbrok, πριν ακόμη γίνει "βασιλιάς" !
Η ιστορία του και τα κατορθώματά του έγιναν η βάση της ιστορίας της σύγχρονης
Σκανδιναβίας και ολόκληρης της Ευρώπης.
Η σειρά παρουσιάζει τον Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel), που λαχταρά να ανακαλύψει
πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις θάλασσες.
Με τη βοήθεια του οραματιστή φίλου του Floki (Gustaf Skarsgård), χτίζουν μια
εντελώς νέα γενιά σε ταχύτερα και άλλης, "νεας" τεχλολογίας πλοία.
Φυσικά, δεν θα λείψουν και αυτοί που θα τον ζηλέψουν και θα τον ανταγωνιστούν...





ΣΧΟΛΙΑ
Μετά την επιτυχία του Hatfields & McCoys τον περασμένο Μάιο, το History Channel
μας παρουσιάζει μια νέα ιστορική σειρά που αυτή τη φορά θα μας ταξιδέψει στην
Σκανδιναβία του 8ου αιώνα μ.Χ. με τους Vikings. Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται
ο Μichael Hirst (The Tudors, The Borgias), και πρόκειται για συμπαραγωγή της
Ιρλανδίας και του Καναδά.
Η σειρά μας αφηγείται την ιστορία του Ragnar Lothbrok, ενός νεαρού αγρότη,
ο οποίος φιλοδοξεί να εξερευνήσει τον κόσμο μαζί με τον φίλο του τον Floki.
Κατασκευάζουν πλοία τα οποία ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί, και σαλπάρουν για
να εξερευνήσουν τις θάλασσες και να γνωρίσουν άλλους πληθυσμούς, ενώ έχουν
να αντιμετωπίσουν την αντιπαλότητα του αρχηγού τους, του Earl Haraldson,
ο οποίος δεν συμμερίζεται τα φιλόδοξα όνειρά τους.
Σημαντικό ρόλο στην ιστορία διαδραματίζει και η θρησκεία, καθώς ο Ragnar
πιστεύει πως είναι απόγονος του θεού Odin.


TRAILER



Στοιχεία
Είδος Σειράς : Δράσης, Περιπέτειας, Ιστορικό, Πολεμικό
Πρεμιέρα : 03/03/2013
Σκηνοθέτης : Eliza Mellor and Steve Wakefield
Σενάριο : Michael Hirst (The Tudors, The Borgias)
Ηθοποιοί : Travis Fimmel, Clive Standen and Katheryn Winnick
Υπότιτλοι : Ελληνικοί, Eξωτερικοί
Διάρκεια : 45' Λεπτά περίπου

THE WICKED (2013)


Στη μικρή πόλη του Σάμερσετ, όλοι γνωρίζουν το παραμύθι της αθάνατης μάγισσας που έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Μια ομάδα επτά εφήβων, θα θελήσει να φτάσει μέχρι το δάσος για να δει από κοντά το στοιχειωμένο σπίτι, όμως ιστορίες σαν κι αυτή δεν είναι πάντα μύθος! Η παρέα θα ξυπνήσει άθελά της τη μάγισσα και θα ανακαλύψει πως τα παραμύθια μερικές φορές γίνονται πραγματικότητα… Τώρα εκείνη ζητάει τη νιότη τους για να διατηρηθεί στη ζωή και όταν κάνει τα ξόρκια της δεν υπάρχει τρόπος να ελευθερωθούν οι μαγεμένοι.


Είδος Ταινίας:Δράση,Τρόμου,Θρίλερ  
Πρεμιέρα: 30 Απριλίου 2013 (USA)
Σκηνοθεσία:Peter Winther
Σενάριο: Michael Vickerman
Ηθοποιοί:Devon Werkheiser, Justin Deeley, Nicole Forester
Διάρκεια:100'







TRAILER







 
Copyright © 2016. Online Movies Cinema - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates