The Italian Job (2003)

"Ο Τσάρλι Κρόκερ (Μάικλ Κέιν) μόλις έχει αποφυλακιστεί και ετοιμάζει ένα μεγαλοφυές σχέδιο για αυτό που θα μείνει στην Ιστορία ως ""το κόλπο του αιώνα"". 
Με την παρότρυνση και τη βοήθεια μιας εγκληματικής ιδιοφυΐας, του κυρίου Μπέικερ (Νόελ Κάουαρντ), ο Τσάρλι οργανώνει μια ομάδα από κορυφαίους κακοποιούς για να ληστέψουν τέσσερα εκατομμύρια δολάρια κυριολεκτικά ""κάτω από τη μύτη"" της αστυνομίας του Τορίνο.
Με την ιταλική αστυνομία αλλά και τη Μαφία να τους καταδιώκουν, ο Τσάρλι ανακαλύπτει ότι το να αρπάξουν τα χρήματα δεν είναι και τόσο δύσκολο.Το πρόβλημα είναι το πώς θα ξεφύγουν με αυτά..."



Είδος ταινίας: Δράση, Έγκλημα, Θρίλερ
Σκηνοθεσία: F. Gary Gray
Σενάριο: Troy Kennedy-Martin
Ηθοποιοί: Donald Sutherland, Mark Wahlberg και Edward Norton



TRAILER




Battle Of The Damned (2013)

Μετά από μια θανατηφόρα ιογενής επιδημία, ο μισθοφόρος Μαξ Γκάτλινγκ, οδηγεί μια χούφτα επιζώντες και κάποια ρομπότ ενάντια σε έναν στρατό μολυσμένων.
Είδος ταινίας: Action | Adventure
Σκηνοθεσία: Christopher Hatton
Σενάριο: Christopher Hatton
Ηθοποιοί: Dolph Lundgren, Matt Doran, David Field, Esteban Cueto
Πρεμιέρα (US): 12/01/27
Χώρα παραγωγής: USA | Singapore





TRAILER




Empire State (2013)

Ο Κρις Ποταμίτης είναι ένας σεκιουριτάς της εταιρίας Empire State Armored Truck Company, που κάνει το λάθος να αναφέρει στον κολλητό του από παιδιά, Έντι, τη χαλαρότητα που υποδεικνύει η εταιρία ως προς τα μέτρα ασφάλειας. Έτσι, παρασέρνεται και οι δυο τους σχεδιάζουν να κάνουν τη μεγαλύτερη ληστεία μετρητών που έχει γίνει ποτέ στις ΗΠΑ. Ο δρόμος τους, όμως, δεν είναι σπαρμένος από λουλούδια, ειδικά όταν σε αυτόν παρεμβαίνει ο βετεράνος αστυνόμος Τζέιμς Ράνσον και η τοπική μαφία.





Είδος ταινίας: Action | Drama
Σκηνοθεσία: Dito Montiel
Σενάριο: Adam Mazer
Ηθοποιοί: Emma Roberts, Dwayne Johnson, Liam Hemsworth, Nikki Reed
Πρεμιέρα (US): 19/03/13
Χώρα παραγωγής: USA



TRAILER





Zombie Massacre (2013)

Ένα  βακτηριολογικό όπλο που αναπτύχθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να δημιουργήσει ένα σούπερ στρατιώτη – εξαπλώνεται  σαν επιδημία σε μια ήσυχη μικρή πόλη στη μέση της.Ανατολικής Ευρώπης.Όλοι οι πολίτες έχουν μετατραπεί σε μολυσμένα ζόμπι. Το σχέδιο εξολόθρευσης είναι να βάλουν μια ατομική βόμβα σε ένα  πυρηνικό εργοστάσιο της πόλης και  να προσποιηθούν ότι έγινε ένατρομερό ατύχημα. Κανείς δεν πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια. Μια ομάδα μισθοφόρων προσλαμβάνεται για να ολοκληρώσει την αποστολή αυτή. Η μάχη είναι σκληρή. Ορδές  από τα τέρατα εναντίον της ομάδας. Ποιος θα επιβιώσει; 




Είδος ταινίας: Action, Horror, Sci-Fi
Σκηνοθεσία: Luca Boni, Marco Ristori
Σενάριο: Luca Boni, Marco Ristori
Ηθοποιοί: Christian Boeving, Mike Mitchell, Tara Cardinal




TRAILER




World War Z (2013)

Η υπόθεση που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Max Brooks, παρακολουθεί έναν υπάλληλο των Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος διασχίζει τον κόσμο σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο για να σταματήσει την πανδημία των ζόμπι που ανατρέπουν στρατούς και κυβερνήσεις και απειλούν να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα.







Είδος ταινίας: Action | Drama
Σκηνοθεσία: Marc Forster
Σενάριο: Matthew Michael Carnahan, Max Brooks
Ηθοποιοί: Brad Pitt, Eric West, Matthew Fox, James Badge Dale
Πρεμιέρα (GR): 26/06/13
Χώρα παραγωγής: USA | Malta



TRAILER




 
Copyright © 2016. Online Movies Cinema - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates